Castane coapte si dovleac copt la cuptor

de MIUTA in Dulciuri, 28 Oct 2011 | 8089 vizualizari

 

Aici nu este vorba de o reteta speciala.E ceva simplu ce ne aminteste de copilarie si ne parfumeaza bucataria cu amintiri dulci si colorate de toamna.
Va invit cu drag la o portie de castane si dovleac si la o poveste cu amintiri dragi din copilarie.

 

INGREDIENTE

  • castane
  • dovleac
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte si dovleac copt la cuptor:

Castanele se cresteaza pe o parte cu cutitul.Se tin o ora in apa cu putina sare.

Dovleacul se taie felioare mai subtiri(nu foarte subtiri) si se presara cu zahar.

Am pus intr-o tava hartie de copt si am asezat intr-o parte castanele si in cealalta parte dovleacul.

Am pus tava la cuptor si am lasat-o 30 minute la foc potrivit spre mare.

Dupa 30 minute am scos castanele din tava si am lasat dovleacul inca 30 minute la cuptor.

Castanele le-am acoperit cu un prosop ud si le-am lasat pana am scos dovleacul din cuptor.

Castanele le-am decojit foarte usor si le-am servit cu placere alaturi de dovleac copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte si dovleac copt la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

madi_marin 1

29.10.2011, 20:18

dovleac copt am mancat si imi place foarte mult, dar castane coapte niciodata..... cred ca sunt bune.....

jolygina 1

30.10.2011, 09:50

kamy 1

02.11.2011, 19:42

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de castane